Untitled
18 apr 2014
week 44: 11 t/m 17 april

Op 11 april kwamen Eefje en Sjoerd op bezoek. Laura heeft samen met Bas en Sjoerd een tijdje op de grond gespeeld en dat ging erg goed. Ze heeft tot 15.00 uur maar weinig geslapen (ik had haar wel een paar keer in bed gelegd, maar ze ging niet slapen) en toen was ze toch écht te moe om nog wakker te blijven. Ze moest erg huilen en viel toen gelukkig wel snel in slaap. Bas is vandaag erg lief geweest voor Laura tot een half uur voordat ze naar bed moesten; toen kiepte hij de (speelgoed)theepot bij Laura in de box.
Laura heeft op 12 april lekker in de tuin gespeeld. Ze begon netjes op een dekentje, maar rolde daar al snel vanaf; en o, wat was ze vies ;-)!
Op 13 april zijn oom Anton, tante Monique en Esther op bezoek geweest. Laura heeft fijn op de grond gespeeld. ’s Middags zijn we naar oom Tom geweest, die vierde zijn verjaardag. Laura heeft een hele tijd op schoot gezeten, totdat ze moe werd. Ze heeft een uurtje in haar campingbedje geslapen. Toen we gingen eten, hebben we haar bedje beneden in de kamer gezet als “box”, maar daar was ze het niet mee eens. Ze was pas weer rustig toen we haar weer op schoot hadden.
Vanaf 14 april krijgt Laura ook ’s morgens een flesje melk na haar boterham in plaats van borstvoeding. Ze drinkt haar flesjes erg goed leeg. Bas en Laura zijn bij opa en oma Van Aerle geweest toen ik naar de mondhygiënist moest. Laura heeft een banaantje gegeten en op de grond gespeeld. Ook heeft ze heel even in de wandelwagen geslapen. Na haar avondeten heeft ze voor het eerst yoghurt gehad. Aan haar gezicht te zien, vond ze het érg vies ;-).
Op 15 april zijn we naar de winkel gewandeld. Laura was erg vrolijk vandaag. Het is leuk om te zien dat ze er zoveel plezier in heeft dat ze steeds mobieler is en steeds beter en sneller kan komen waar ze wil. Wel moet ik erg goed opletten als Bas en Laura samen in de kamer zijn. Bas is in zijn enthousiasme soms echt te druk en te lomp en hij kan niet inschatten dat wat hij doet Laura soms pijn doet.
We zijn op 16 april bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Laura heeft lekker rondgekropen en met de autootjes gespeeld. Natuurlijk wilde Laura alleen de autootjes die Bas al had en Bas de autootjes die Laura had ;-).
Op 17 april zijn we ’s morgens naar de winkel gewandeld. ’s Middags kwamen oma Van Aerle en Eline op bezoek. Laura heeft even op een deken op het gras gespeeld; toen was ze moe (ze had nog niet veel geslapen) en is ze lekker gaan slapen. Toen Bas en Laura in bad zaten, werd het een grote kliederboel; ze hebben met zijn tweeën behoorlijk zitten spetteren.
Laura “kruipt”! Ze zet nog niet echt haar knietjes eronder, maar ze buigt haar beentjes en zet haar voetjes dan zo op de grond dat ze zich aardig naar voren kan werken.
De eerste 2 tandjes zijn nu dan toch eindelijk zichtbaar; mag ook wel na 10 maanden ;-).
Ik heb mijn certificaat voor de cursus “EHBO aan baby’s en kinderen” gehaald. Natuurlijk hoop ik heel erg dat ik het nooit nodig zal hebben, maar ik vind het een geruststellend idee dat ik weet wat ik moet doen als er wat zou gebeuren.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative